Produsent – Vinglass

BR logo_90Vinglassene PREMIUM fra Bormioli Rocco er en serie profesjonelle vinglass hvor hvert enkelt glass er spesielt utformet for å gi en optimal smaksopplevelse av ulike viner. Produktutviklingen er gjort i et langvarig og tett samarbeid mellom Bormioli Rocco og den italienske vinkelner-foreningen (Associazione Italiana Sommelier – AIS). AIS har idag over 30.000 medlemmer og flere verdensmestere i rekkene.Bord_110For en privatperson er det selvfølgelig ikke nødvendig å ha 8 – 10 forskjellige typer vinglass i huset selv om man setter pris på et godt glass vin. De ulike vinene (rød, hvit, ung, lagret, kjølig eller temperert) vil imidlertid alltid komme best til sin rett i et riktig glass. For vinbarer og restauranter er det helt nødvendig å benytte et utvalg ulike glass for at gjestene skal få en fullverdig smaksopplevelse av de vinene som serveres.

AIS logo_65Noen av glassene kan virke relativt like i form og størrelse og kan derfor dekke flere behov. Se gjennom produktoversikten som du finner i nettbutikken og velg deg ut de glassene som best dekker dine egne ønsker og behov. Lykke til.

PREMIUM glassene har en profesjonell utforming og kvalitet, men til en behagelig pris som også private vinentusiaster kan unne seg. Glassene tåler oppvaskmaskin og kan brukes til både hverdag og fest.