Livios Olivenoljeskole

olivenveske_200Livio Norge tilbyr også olivenoljekurs. Kursene har en teoretisk del om produksjon og klassifisering. I den praktiske delen lærer du å smake olivenolje og du lærer også om kvaliteter og defekter i olivenolje.

olivenhand_200Vi har ofte opplæring hos våre forhandlere og restaurantkunder. Dette undervisningsopplegget kan vi også tilpasse til lag, foreninger, klubber eller bedrifter. Olivenolje er spennende og det er viktig å lære seg noen grunnleggende prinsipper for å få mest mulig ut av dette fantastiske næringsmiddelet. Lær hvordan en riktig god ekstra jomfru olivenolje skal smake og hvordan du finner dem her hjemme i butikkhyllene.

Vi kan også yte konsulentbistand til andre importører av olivenolje og til forhandlere når det gjelder f.eks. kvalitetssikring og merkeforskriftene. Det er et komplisert EU-regelverk rundt olivenolje.


Her på nettsidene våre vil vi med jevne mellomrom legge ut små kapitler fra olivenoljekursene våre. Ønsker du at vi skal holde kurs for dere er det bare å ta kontakt. Har du andre spørsmål om olivenolje er du hjertelig velkommen til å sende oss en e-post på: