ONAOO Profesjonell Olivenoljesmaker

Jørgen Lund har vært medlem av ONAOO – Organizzazione Nazionale Assaggiatori Olio di Oliva – den nasjonale olivenoljesmakerforeningen i Italia, siden 2005. Medlemskapet forutsetter at man har eksamen fra ONAOO sin skole i Imperia/Liguria. Jørgen gjennomførte grunnutdanningen med eksamen våren 2005. De 3 siste årene har han fulgt et undervisningsprogram på høyere nivå og avlegger eksamen som «ONAOO Profesjonell Olivenoljesmaker» høsten 2017.

Klikk her for å lese mer om ONAOO.

Livio Norge har altså en helt unik kompetanse og kvalitetssikring når det gjelder olivenolje og dette kommer alle våre kunder og samarbeidspartnere til gode gjennom omfattende opplæring og undervisning her hjemme. Livio Norge betjener privatkunder/forbrukere gjennom egen nettbutikk, vi har spesialbutikker som forhandlere over hele landet, vi har et godt samarbeid med COOP Norge og vi arbeidet med HORECA-segmentet gjennom et tett samarbeid med BAMA Storkjøkken. Livio Norge er også Debio-sertifisert for import og distribusjon av økologiske produkter.

Vi jobber kontinuerlig for at flest mulig skal kunne finne og bruke en god ekstra jomfru olivenolje hver dag – til en fornuftig pris. Det er en smaksopplevelse, det er sundt og det passer til all matlaging både varmt og kaldt.

Ta kontakt om du har spørsmål eller trenger hjelp til å evaluere en ekstra jomfru olivenolje.